Jump to content

Amint vetsz…

2015. 04. 17. 20:46

…úgy aratsz! Elégedett vagy az életeddel? Ha igen, az dicséretes, de ha nem, akkor tudod a választ, hogy mi az oka? Lehet úgy gondolod, hogy az élet nem azt adja Neked, ami jár…

…pedig többnyire pontosan azt adja! Ha az életed nem úgy alakul, ahogyan szeretnéd, az azért is lehet, mert nem a megfelelő magot ültetted el, vagy nem jól viselted gondját.

Mindig azt ültesd el, amit kapni szeretnél! Szeretetre vágysz? Szeress másokat! A minőség minőséget szül. Az értékrended, életed minőségét érzéseid, érzelmeid minősége határozza meg.

Ha feszültséget vetsz el, hiába is vágysz nyugalomra, ha kishitű vagy, kevés lesz az önbizalmad. Türelmetlen vagy másokkal? Veled sem lesznek türelmesek, ha hazudsz, neked is fognak, s a negatív gondolkodás sem szül sok pozitívat.

Törekedj a pozitív érzésekre, hogy magasabb legyen az életminőséged! Persze nem süt mindig a nap, de ilyenkor is, amilyen hamar csak lehet, cseréld le a negatív gondolatokat pozitívakra, s éld magabiztosabban, boldogabban a mindennapjaidat!

(Forrás:lelkielet.hu / Fotó:commons.wikimedia.org)