Jump to content

235 idős ember bölcsessége egy könyvben

2015. 05. 12. 15:46

John Izzo 15 000 embert kért meg, hogy írják meg neki, kik életük "bölcs öregei". Kit ismernek, aki hosszú, boldog életet élt, és értelmet talált benne? Csaknem ezer nevet ajánlottak a figyelmébe, akik közül munkatársaival 235 bölcs embert választottak ki. Életpéldáikon és a velük folytatott beszélgetéseken átragyog a boldog és céltudatos élet öt titka.

A városi borbélytól a holochaust-túlélőig, indián főnöktől vállalati ügyvezetőig, egyetemi tanártól a kórházi ápolóig férfiak, nők, írók, papok, háziasszonyok, muszlimok, hinduk, buddhisták, keresztények és ateisták - ezek az emberek összességében több mint 18 ezer év élettapasztalattal rendelkeznek. Történeteik megnevettetnek, megérintenek és könnyekre fakasztanak. Bölcsességük arra inspirál, hogy felismerjük azt, ami valóban fontos és kezünkbe vegyük a sorsunkat.


Izzo mély, bensőséges utazásra hív minket, hogy életre keltsük a szívünkben szunnyadó bölcsességet és megtanuljuk alkalmazni az Élet valóságában. Itassuk át mindennapjainkat szeretettel, és célokkal! Éljünk napról-napra boldog és tartalmas életet!


Casparus Kiadó, 2013.