Jump to content

Az első lépések a magasabb energiaszintért

2015. 05. 16. 18:36

Szeretnél több energiával, és életerővel rendelkezni? Brian Tracy 7 tanácsával egészségesebb, és életerősebb leszel, de ehhez szükséged lesz vágyra, tudnod kell, mit akarsz, el kell magad határoznod, kitartónak kell lenned, és nem utolsó sorban fegyelmezettnek.

Ne feledd, a siker kulcsa a vágy. Valóban vágynod kell arra, hogy sok energiával rendelkezz. Terveidet állítás útján készítsd el, és programozd be a tudatalattidba! Írd le őket, újra, és újra, ez egyfajta önszuggesztív folyamat. Határozd el, hogy meg is teszed, amiket elterveztél! A szokásoknak nagy hatalma van, de az új, pozitív szokások sok pozitívummal rendelkeznek. Légy fegyelmezett! A fegyelem dekákat nyom, de a megbánás tonnákat.

Ha ráveszed magad, hogy megteszel valamit, ami a javadra válik, az növeli az energiaszinted, az életerődet, az önértékelésedet. Jobban kijössz majd másokkal, és sikeres emberré válhatsz.

A tested, a külső formád visszatükröződése annak, ami belül megy végbe. A tested természetes állapota az egészség. Minden nap, amikor teszel valamit a testeddel, kérdezd meg: elősegíti-e ez azt, hogy akár 80 évig is eléljek? Fontos, hogy mi eszel, mit iszol, mennyit alszol, hogyan bánsz a testeddel, mennyit mozogsz. Üzemeltesd helyesen a tested!

A cikket folytatjuk!

(Forrás: Brian Tracy Phoenix szemináriuma / Fotó: pixabay.com)

Facebook oldalunkat itt találod!