Jump to content

Minden fejben dől el -ami a fogyást illeti

2015. 06. 03. 20:30

Régóta próbálsz megszabadulni fölös kilóidtól, egészségesen táplálkozol, mozogsz, de csak nem akar mozdulni a mérleg nyelve? Teremts rendet a gondolataidban, és fogyni fogsz!

Éhségmérés

Gyakran vagy farkaséhes? Cselezd ki magad! Ha jelentkezik a kínzó éhség, kezdj el valamivel foglalkozni 10 perc erejéig, és ha utána sem múlik, akkor zöld utat kapsz az étkezésre.

Szeretethiány

Szeresd magad! Ha nem így teszel, könnyen elkezdhetsz falatozni mindenfélét. Fogadd el magad, bővítsd a kapcsolataidat, s máris kevesebbet fogsz nassolni. Próbáld meg rendezni az életed, a pénzügyi problémáid, a szexuális problémákat, s a kilók is elkezdenek majd apadni.

Mit bűnöztél?

Minden este írd fel mit ettél aznap, így nem fogsz tudni hazudni magadnak arról, hogy mit rontottál el. Ez a tudatosság azt fogja szülni, hogy majd jobban vigyázol, mit teszel a tányérodra.

Nadrágpróba

A fogyókúra elején, s utána minden második héten próbáld fel a legszűkebb nadrágodat, így könnyen tudod követni a változást. A mérleget azonban felejtsd el, mert könnyen elveheti a kedved. Ha nagyon ragaszkodsz hozzá, hetente mérd csak meg a súlyod. A centiméter viszont soha nem hazudik!

(Forrás: wellness.de / Fotó:pixabay.com /jp26jp)

Facebook oldalunkat itt találod!