Jump to content

Három kiegészítő, amit minden korosztálynak be kell szereznie tavasszal!

2017. 03. 10. 08:30

Az idei tavaszi kiegészítő-trend sokkal inkább merészebb darabokat diktál, mint máskor. Szerencsére azonban a praktikusságot is szem előtt tartották a neves divattervezők, így hétköznap is bátran hordható táskákat és ékszereket viselhetünk a melegebb hónapokban.

Megállíthatatlanul jön a tavasz, így lekerülhetnek végre a kabátok, a sapkák, és előkerülhetnek a szekrény mélyéről a lengébb darabok is, így bátrabban választhatunk a kiegészítők közül is. Az idei tavaszi fülbevaló trend ugyanis nem tűri a bujkálást. Mindenből a nagyobb méretű került a boltok polcaira.

Gigantikus méretű fülbevaló

Az idei fülbevalódivat erős füleket kíván. A „minél nagyobb, annál jobb” – féle ékszerek hadat üzentek idén tavasszal apróbb társaiknak. A megszokott kövekkel szórt statement darabok mellett divatosak idén tavasszal még a vállig érő hippis darabok, és a már tavaly is közkedvelt aszimmetrikus darabok is.

„Az ékszerek és kiegészítők azon darabok közé tartoznak, amelyek teljesen képesek megváltoztatni, feldobni az egész szettünket – mondja Gerhát-Molnár Irina, a Brands.hu ügyvezető igazgatója. – A jól megválasztott ékszer vagy táska új értelemet ad bármilyen viseletnek.”

Hátizsák

Sokan idegenkednek ettől a darabtól, pedig idén virágzását éli ez a kényelmes, praktikus táskafajta. Érdemes a beszerzésnél figyelembe venni, hogy mit szeretnénk benne hordani, színben pedig fontos semlegesebbet választani, ami finoman passzol a megjelenésünkhöz. Mindezek mellett tartsuk szem előtt azt is, hogy milyen cipőt veszünk fel hozzá. A magassarkú helyett ezúttal bújjunk kényelmes papucs-cipőbe vagy balerinába.

Tiara

Meglepően hangzik, de az idei divat egyik legfelkapottabb kiegészítője a tiara. Gyönyörűen kiemeli az arc formáját, tökéletesen illik bármilyen hosszúságú és fazonú hajba, és egycsapásra királylány válhat viselőjéből. A korábban csak a menyasszonyok és a királylányruhába bújt kislányok kedvenc kiegészítője tökéletes választás a kis fekete és a magassarkú mellé.

 

További érdekességekért, bátran keresd fel a Szeniormagazin Facebook oldalát!

(Forrás: szeniormagazin.hu | Kép: messynessychic.com)