Jump to content

Emeld a rezgésszinted!

2015. 05. 30. 12:44

Sejtjeink a magunkhoz vett táplálékunkból épülnek fel, abból nyerik az energiájukat. A nyers zöldségféléknek a legnagyobb a rezgésszintje, és lúgosítják a szervezetünket.

Hasznosak a gyümölcsök, az olajos magvak, és az aszalványok is. A gyümölcsök ugyan savasak, de tisztítanak, ezért mértékkel szükségünk van rájuk is. Az olajos magvak a magas természetes zsírtartalmuk miatt energiát adnak.

A növények elraktározzák a nap energiáit hosszú hónapokon át, ezért télen is ajánlott aszalt gyümölcsöket fogyasztani.

A fenti ételek rezgésszintje persze függ az érettségtől, és a frissességtől, de rezgésszámuk akár 100 megaherz is lehet. Sőt, a friss csíráké 120-140! Csak összehasonlításképp: a bontott csirkéé mindössze 5 megaherz.

"A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.
Mára a kvantummechanika tudománya egyértelműen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.
Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg."
Masaru Emoto A víz rejtett bölcsessége

(Forrás: lelkielet.hu /Fotó: httpeu.wikipedia.org)

Facebook oldalunkat itt találod!