Hasznosak a gyümölcsök, az olajos magvak, és az aszalványok is. A gyümölcsök ugyan savasak, de tisztítanak, ezért mértékkel szükségünk van rájuk is. Az olajos magvak a magas természetes zsírtartalmuk miatt energiát adnak.
A növények elraktározzák a nap energiáit hosszú hónapokon át, ezért télen is ajánlott aszalt gyümölcsöket fogyasztani.
A fenti ételek rezgésszintje persze függ az érettségtől, és a frissességtől, de rezgésszámuk akár 100 megaherz is lehet. Sőt, a friss csíráké 120-140! Csak összehasonlításképp: a bontott csirkéé mindössze 5 megaherz.
"A Lét rezgés. Az egész világegyetem rezeg, és minden létező saját, egyedi frekvenciájú rezgést kelt.
Mára a kvantummechanika tudománya egyértelműen tényként fogadja el, hogy az anyag nem más, mint rezgés. Ha valamit a legkisebb alkotóelemeire bontunk, mindig egy különös világba érkezünk, ahol csak részecskék és hullámok léteznek.
Minden örök mozgásban van, és folyamatosan rezeg." Masaru Emoto A víz rejtett bölcsessége
(Forrás: lelkielet.hu /Fotó: httpeu.wikipedia.org)