Jump to content

A Bach virágok

2015. 07. 07. 17:00

A Bach virágok „bizonyos magasabb rendből” származó növények. Mindegyikük bizonyos lelki princípiumot (azaz alapvető jellembeli tulajdonságot, erényeket) testesít meg, és energetikai kifejezéssel élve meghatározott frekvencián rezeg.

E „növényi” frekvenciaminták mindegyike megfelel egy lelki frekvenciának az emberi energiamezőben. A Bach által felismert 38 lelki potenciál mind az emberi lélek „erénye”, illetve a harmonikus magatartásminták archetipikus készletét alkotja, bár egyedileg eltérő súlypontokkal.

Az egyes lelki, személyiségbeli problémára bevett eszencia harmonikus impulzust ad az emberi energiamezőnek az adott probléma frekvenciatartományában. Helyrehozza a torzulást, vagy reharmonizálja a negatív reakciómintákat. Így az esetleges jellemhibából ismét jellemerősség lesz. Más szóval a lelki-tudati blokk feloldódik. Vagy Bach szavaival: Ott, ahol az ember „már nem egészen önmaga”, ismét „teljesen önmaga lesz”.

A személyiség a virágfrekvencia segítségével megleli a kivezető utat a zűrzavarból és behatároltságból, visszajut a lelki potenciálokhoz vagy erényekhez, amelyek létünknek értelmet adnak, és harmóniával ajándékoznak meg.

(Forrás:lelkititkaink.hu, Fotó: freedigitalphotos.net,Alpine_Meadow_by_marcolm)

Facebook oldalunkat itt találod!