Jump to content

Íriszdiagnosztika (könyvajánló)

2015. 08. 28. 16:50

Szervezetünk a szem tükrében

A szem a lélek tükre -tartja a mondás-, de nemcsak a léleké, hanem a testé is, amint az Ferencsik István könyvéből kitűnik. Az emberi szem -ez a bonyolult működésű szerv- a szakavatott számára szinte mindent elárul "gazdájának" egészségi állapotáról. Ezért is alkalmazzák sok helyütt a világon az iridológiát a hagyományos orvoslás diagnózisainak kiegészítőjeként.

A szerző -a témakör egyik legjobb hazai szakértője- imponáló szakszerűséggel mutatja be könyvében a szem szerkezetét és működését, és különös figyelmet szentel az írisz, a szivárványhártya elemzésének.


Az írisz részei -némiképp leegyszerűsítve- a szervezet zónáinak felelnek meg. A gyakorlati vizsgálódások során a szerző először a zónák betegségállapotáról valló szín- és formaváltozásait tekinti át, ismerteti a formaképződmények jelentéseit, majd írisztérképek segítségével és íriszfotók elemzésével segíti az olvasót az önálló íriszelemzésben.


Az íriszdiagnosztika azért bír különös jelentőséggel, mert nemcsak a már kialakult betegségek megállapításában lehet a segítségünkre, hanem a szervezet elváltozásainak kóros tendenciáit is képes feltárni, már jóval a tünetek jelentkezése előtt.

Szerző:Ferencsik István
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 168
Méret [mm] : 122 x 196 x 11
Tömeg [g] : 220

(Fotó, forrás:alexandra.hu,pixabay.com)

További érdekességekért, bátran keresse fel a Szeniormagazin Facebook oldalát!