Jump to content

Öregedés ellen? Programozd át a sejtjeid!

2018. 04. 09. 09:00

Az élet fejben dől el, szokták mondani. Utóbbi gondolat na meg az orvostudomány a mozgatórugója a fiatalság megőrzésének.

A sejtprogramozás elsőre kevéssé hallatszik bizalomgerjesztőnek, pedig csak egy öregedés gátló alternatíváról van szó, ami az orvostudomány és a gondolatok önbeteljesítő mivoltának egymásra hatásából jön létre.

A sejtprogramozás tulajdonképpen nem más, mint az ember önmagáról alkotott véleményének pozitív kihatása. Ugyanis a módszer orvosi és mentális módszerek összessége, amelynek köszönhetően a sejtképződés és a sejtosztódás teljesen természetes módon aktiválódik. A lényege, nagyban alapszik azon, hogy az ember ötvenes éveiben, hogyan gondol magára (pozitívan, életvidáman éli meg mindennapjait, vagy készül megöregedni ahogy elő van írva).

A sejtprogramozás öt lépcsőfoka

Sejtdiagnózis: az immunrendszer teljes körű átvizsgálása, például mikroszkopikus vérvizsgálattal (egyetlen csepp vérből) vagy átfogó vérkristály-analízissel.

Sejtregeneráció: attól függően, milyen az egyéni kórkép, különböző regenerációs programokat vetnek be: biomolekuláris terápia, ortomolekuláris terápia, enzimterápia, hematogén oxidációs terápia vagy az oxigénterápia.

Sejtlifting: egy olyan bőrfiatalító módszer, amely során arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe biomolekulákat juttatnak, ennek hatására regenerálódik.

Sejttáplálás: a folyamat során egy nyomelemekkel, vitaminokkal és táplálék-kiegészítőkkel kiegészített étrendet állítanak össze.

Sejtrelaxáció: az ázsiai mesterek az öregedést az intellektus tévedésének tekintik. A dinamikus légzőgyakorlatok, a zeneterápia, az autogén tréning és a tibeti öngyógyítás alapelvei utat mutatnak a mentális sejtprogramozással történő revitalizációhoz.

Az orvosi ráhatás mellett nagyon sok múlik a hozzá álláson is. Nem véletlenül hangsúlyozza a pszichológia is, hogy azzá válsz, amit gondolsz!

 

(Forrás: szeniormagazin.hu/otvenentul.hu | Kép: pixabay.com)