Jump to content

Magyarországra érkeztek az LG egészségügyi monitorai

2018. 11. 20. 14:30

Bevezette egészségügyi — klinikai és sebészeti — monitorait és digitális röntgen megoldásait a koreai óriásvállalat röviddel azután, hogy idén belépett az orvosi képalkotás-gyártók közé.

Akár életeket is menthet a képalkotó diagnosztika gyorsasága és pontossága. A koreai vállalat kifejezetten e területekre fókuszált, amikor az idén a klinikai és sebészeti monitoraival, valamint digitális érzékelőivel belépett az orvosi képalkotás piacára.

A digitális röntgenfelvételtől az elkészült kép megjelenítéséig számos professzionális megoldást kínálnak a képalkotó diagnosztika számára: digitális CsI AED technológiájú röntgen érzékelői kiváló minőségben készítik el a felvételeket, miközben ellenállóak a legalább 1 mm méretű objektumokkal és a felvételkészítés során a készülékre kerülő folyadékokkal szemben.

A szürke minden árnyalatában

Mivel mindkét érzékelő 3 másodperc alatt továbbítja az elkészült röntgenképet a vezetéken keresztül csatlakoztatott diagnosztikai monitorra, vezeték nélküli használat esetén pedig mindez csupán 6 másodpercet vesz igénybe, a röntgenszoba és a diagnosztika közötti kommunikáció a lehető leggyorsabb lesz.

A diagnosztikában kifejezetten fontos, hogy a kijelző tökéletesen jelenítse meg a szürke minden árnyalatát.

 

Mivel a kórházi eszközök intenzív használatnak vannak kitéve, a kijelzőkben egy érzékelő folyamatosan méri a monitor háttérvilágításának stabilitását, és automatikusan kompenzálja az elöregedés által előidézett fényerő-ingadozásokat.

Ezúttal életet menthet a helyes színvisszadás

Mivel a kijelző az sRGB színtér 115 százalékát képes megjeleníteni, a mélyvörös színspektrum minden tónusa jól kivehető a képernyőn. Mindez egy műtét közben akár életeket is menthet, hiszen a tökéletes színvisszaadás nagyban megkönnyíti a sebész munkáját, főleg laparoszkópos beavatkozások esetén.

A kijelző IP35-ös, a készülékház pedig IP32-es minősítést kapott, a tehát monitor védett a vízzel, a porral és azokkal a folyadékokkal szemben, amelyekkel a műtét során érintkezhet.

(Forrás: szeniormagazin.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)